Hebt u bouw- of verbouwplannen? Wij zitten graag met u samen.

keuken
keuken
keuken
keuken

Gesprek

We luisteren naar uw dromen, bekijken de mogelijkheden en bespreken graag onze manier van werken.

Voorstel

Wij zetten graag een paar voorstellen op papier en maken een samenvatting van alle kosten.

Voorbereiding van de werken

Wij begeleiden u waar nodig bij het uitzoeken van materialen, kleuren en opstellingen. Wij zorgen voor de geschikte aannemers, indien nodig voor een architect, een studiebureel, het overleg met de stedenbouwkundige dienst enz. We stellen een planning op en zorgen voor een vlotte, overdachte start van de werken zodat u zich geen zorgen moet maken.

Tijdens de werken

Wij zijn uw aanspreekpunt. Wij zorgen voor coördinatie tussen de verschillende partijen. Wij sturen de verschillende aannemers aan; wij zorgen dat iedereen volgens planning op de werf is, dat iedereen op de hoogte is van alle dingen die hen aanbelangen. Iedereen kan zo op een correcte en vlotte manier zijn werk doen. We bekijken op vaste, wekelijkse tijdstippen met u de vooruitgang van de werken en zorgen voor budgetcontrole.

Nadat de werken klaar zijn

Komen wij graag bij u op de koffie om (mee) te genieten en kunnen bijkomende dromen van u of uw vrienden of kennissen ons natuurlijk altijd verteld worden … die wij graag verder bespreken …

Bijkomende uitdagingen

Ook voor een investeerder, een bouwbedrijf, een bedrijfsleider, een architect, een makelaar enz maken wij graag tijd voor een gesprek. Wij kunnen werken als ‘pilootaannemer’. Zo zorgen wij voor een prijsraming, de geschikte aannemers, het opmaken van een planning en een projectbegeleiding van A tot Z voor zowel kleine als grote bouw- of verbouwwerken.

logo